Podcasts – Groeien door te delen met …..

Podcast 11 Heb jij wel eens jouw ui afgepeld? Jeroen Busscher deelt hier zijn verhaal over zijn nachtelijke stemmen. Vragen die hem wakker hielden. Luister hier wat dit Jeroen opleverde. Hoe hij onder meer zijn angsten kan omarmen. Angst is iets wat we allemaal in min of meerdere maten kennen. Wat als?

Beluister op Spotify: https://lnkd.in/dfMhqCqd  Beluister op Apple: https://lnkd.in/dpPYz-m7

Podcast 10 Wat was jouw laatste keuze? Als Sven Oyntzen praat over het leven gaat het om keuzes. Voor welke keuze sta jij vandaag? Keuzes. Elke dag, elk moment opnieuw. Klein en groot. Als je zelf bewust de keuzes maakt, leef je volgens Sven vol met alle ups en downs. Om uiteindelijk gewoon te genieten van het nu. 

Beluister op Spotify: https://lnkd.in/dCjKiM8 Beluister op Apple: https://lnkd.in/dEPzrK6

Podcast 9 Wanneer geef jij jezelf een compliment? Sytze van der Graaf deelt hier in al zijn nuchterheid hoe hij geleerd heeft om het leven te omarmen. Met alle ongemakken, vervelende gebeurtenissen en ook positieve dingen. Focus op wat wel goed gaat. Trots zijn op jezelf als je in de spiegel kijkt. Bij Sytze ging dit niet allemaal van zelf. 

Beluister op Spotify: https://lnkd.in/dWDH59q Beluister op Apple: https://lnkd.in/dxvb3TA

Podcast 8 Wanneer was jij blij met kleine dingen? Thomas Hoonhout deelt hier onder meer zijn verhaal over zijn relatie met zijn vader. Maar ook over de durf om te staan in je angsten en de moed om te zeggen wat je dwarszit. Alles bij elkaar genomen kan Thomas nu stilstaan bij ogenschijnlijk kleine dingen. Iets wat we allemaal misschien wel willen. 

Beluister op Spotify: https://lnkd.in/dg3RuxB Beluister op iTunes: https://lnkd.in/dRAxVBZ

Podcast 7: Wat is bijzonder aan jouw biografie? Als biograaf schrijft Tim de Hullu altijd over anderen, maar nu vertelt hij openhartig over zijn eigen leven. Een gesprek over de relatie met zijn vader, het herwaarderen van zijn gevoelige persoonlijkheid en niets doen als sleutel tot succes. 

Beluister op Spotify: https://lnkd.in/dk2Sv9G of op iTunes: https://lnkd.in/d-Em8bk

Podcast 6: Wanneer ben jij voor het laatst van de hoge duikplank gesprongen? Roelof Hemmen deelt hier zijn verhaal over geluk en ongeluk, over liefde en verlies in het leven. Dat beide er mag zijn. Roelof deelt onder andere ook de bijzondere stappen in zijn leven waarbij hij zich steeds opnieuw uitdaagt en in het diepe springt.

Beluister op Spotify: https://lnkd.in/dbhzNX2 of op  iTunes: https://lnkd.in/dAqABhT

Podcast 5:Waar zit jouw passie Stan Put is gepassioneerd om de kinderen op school echt hun eigen toekomst vorm te geven. Wat vindt hij dat nodig is om een goede leeraar of leerling te zijn? Niet alleen voor de klas, maar ook in het leven? 

Beluister op Spotify: https://lnkd.in/d5H-7m6 of op  iTunes: https://lnkd.in/dE_6Q6w

Podcast 4: Wat is jouw skippybal? Bram Bakker helpt als psychiater, maar vooral als mens, vele anderen. Maar wat gaat er om in het hoofd en hart van Bram zelf? Samen praten we onder meer over zijn skippyballen. 

Beluister op Spotify: https://lnkd.in/dqPUnJm of op iTunes: https://lnkd.in/dKF9XBz

Podcast 3: Geef jij wel eens op? Samen met Wilco Dekker beklim ik in deze podcast de hoogste berg van de wereld. Geweldig om te horen hoe het leven soms niet maakbaar is en dat opgeven ook een optie is. 

Beluister op Spotify: https://lnkd.in/dx5mxtj of op iTunes: https://lnkd.in/dekHmna

Podcast 2: Verbind jij je makkelijk? Samen met Casper Jones wandel ik in deze podcast door zijn leven. Het gaat over jezelf zijn, loslaten en het zoeken naar verbinding. Casper neemt ons onder meer mee in zijn verbinding met zijn vader. 

Beluister op Spotify: https://lnkd.in/dDAM85g of op iTunes: https://lnkd.in/d-_tzit

Podcast 1: Wat is jouw geheim? Ontroerd en geraakt ben ik als Thijmen Kirch zijn geheim deelt en zijn wereld verandert.

Beluister op Spotify: https://lnkd.in/d6G8ARY  of op iTunes: https://lnkd.in/d3p_ft2

Contact

Vliegheiweg 31

1272 PJ  Huizen

Nederland

 

Irene 

06 47763039

irene@groeiendoortedelen.nl

Allard

06 46724345

allard@groeiendoortedelen.nl

Aanmeldformulier

Ik meld mij aan voor:


Mijn gegevens: