Irene Huisman

'Mensen weer een beetje blijer maken'

Irene Huisman

Coach, mediator & (event-) organisator

Irene is een echt mensen-mens. Voor haar is echt iedereen gelijk en tegelijkertijd ook uniek. Ieder mens heeft zijn eigen verhaal. Irene komt snel en makkelijk in contact met de ander.

De eerste werkende jaren heeft Irene voor verschillende woningcorporaties gewerkt. Samen met de bewoners zette zij zich in voor een prettige woonomgeving.

Daarna heeft Irene de overstap gemaakt naar diverse gemeentes. Actief als gebiedsregisseur was zij de verbinder tussen de bewoners, bewonersgroepen, samenwerkingspartners in de wijk en de gemeente. Met als doel het bevorderen en/of behouden van de sociale en fysieke leefbaarheid in de wijken. En het stimuleren van de eigen kracht van bewoners.

 

Na de opleiding als Mediator is zij ook als vrijwilliger actief bij buurtbemiddeling.

De meeste levenservaringen heeft ze in het veld en in haar eigen leven opgedaan.

Irene is een warm, krachtig mensen-mens en een verbinder.

Tevens is Irene initiatiefnemer en hoeder van Ayuna. Een beweging van gelijkgestemde zielen. De verschilmakers die bouwen aan een nieuwe wereld. Een wereld die in transformatie is, vol liefde, harmonie en plezier, waarin we de vreugde delen die we vinden in spiritualiteit. Waarbij het leven wordt gevierd tijdens het jaarlijkse Ayuna Festimony.

Irene is samen met Allard en moeder van drie volwassen kinderen, Philip, Thijmen en Meike. Irene is vaak te vinden op de hei of in de bossen samen met hond Ollie.

Coaching

Stel je bent in top vorm. Zowel qua lichaam, geest en ziel. Hoe zou dat zijn. Je kan alles aan. Hebt zin in elke dag. Je zit vol energie en kan genieten van grote maar ook vooral kleine dingen. Je leeft steeds meer in het nu, met ongetwijfeld alle uitdagingen die het leven kent. Je bent je bewust dat je zelf een grote invloed kan hebben op je eigen leven. Je merkt dat je relaties beter worden en je presteert effectiever en met meer plezier. Je gaat van hoofd naar hart. Je durft weer te dromen. Hoe zou dat zijn. Hoe ver ben je daarvan verwijderd.
Samen met jou gaan we graag op verkenning waar je nog kan groeien. Dat begint met het delen van kwetsbaarheden, frustraties benoemen of je levensloop eens doornemen. Vanuit daar gaan we naar het nu. Wat kan je doen om een beter versie van jezelf te worden. Durf jij scherp naar jezelf te kijken? Durf jij zelf de eerste stap te nemen. De oplossing is vaak eenvoudig, maar niet makkelijk.

Organiseer je event

Jouw event tot in de puntjes verzorgd? Dan ben je bij Irene aan het juiste adres. Onder meer in mijn rol als gebiedsregisseur heb ik jarenlange ervaring met het regelen van een belangrijk event, dag of programma. Of dit nou zakelijk, in de privésfeer, serieus of heel feestelijk is, aan mij is dit wel besteedt. Samen met jou brengen we alles in kaart, maken we een draaiboek, regelen we de locatie, activiteiten, attributen, de hapjes en drankjes of wat allemaal nodig is voor jouw event.

Alles om er aan bij te dragen dat jouw event nog lang wordt herinnerd. Een event waar iedereen blij van wordt.

De natuur in

Van buiten naar binnen. Van denken naar voelen. Meer tot je zelf komen. Tot rust komen en aandacht voor jezelf. Even weg uit het drukke bestaan van elke dag. Weg uit het moeten en meer naar willen. Weer even de echte wereld en jouw echt ik ervaren en voelen. De natuur kan daar enorm bij helpen. Visarenden spotten of een frisse duik in het water. Gewoon een wandeling door het bos of de hei. Het is vaak niet ingewikkeld, alleen nog even doen. Samen zetten wij met jou graag de eerste stap.

Neem contact op!

Heb je een droom, een kans, tip of een vraag – laat het ons weten

Irene

  06 47763039
  irene@groeiendoortedelen.nl

Allard

  06 46724345
  allard@groeiendoortedelen.nl

Contact

Vliegheiweg 31

1272 PJ  Huizen

Nederland

 

Irene 

06 47763039

irene@groeiendoortedelen.nl

Allard

06 46724345

allard@groeiendoortedelen.nl