Allard Droste

'Groeien als mens, team,
bedrijf, straat of samenleving'

Allard Droste

Professioneel dromer, ondernemer,
verhalenverteller, coach

Allard Droste laat in alle eenvoud zien hoe het ook anders kan. Volgens hem heel normaal, we zijn het alleen soms kwijtgeraakt.
Weg met de vaste structuur, volg jouw droom of richt het in zoals je zelf ook het liefst zou werken of leven zijn typische kreten die bij Allard passen.


Allard staat met zijn rechterbeen in het ondernemend en werkend bestaan. Hij spreekt die taal. Met zijn linkerbeen staat hij in de wereld van creëren, voelen, delen, zingeving en compassie. Zijn kracht is om deze twee werelden te verbinden. Van hoofd naar hart.
Na tien jaar voor een groot bedrijf te hebben gewerkt, is hij gaan ondernemen. Het hiërarchische Aldowa heeft hij samen met het team volledig omgevormd naar een zelfsturende organisatie.

Verantwoordelijkheid, 100% vertrouwen en doe vooral waar je goed in bent, zijn voor Allard vanzelfsprekend. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Terug naar het normaal en de menselijke maat. Met als gevolg een waanzinnig positieve teamspirit.

Inmiddels is Allard actief bij diverse ondernemingen en coacht hij teams of individuen met zakelijke of juist persoonlijke groeivraagstukken. Daarnaast krijgt hij veel energie van spreekbeurten of droomsessies. Waarbij hij interactief met groepen mensen, teams of bedrijven in gesprek gaat hoe het werk en leven weer leuk en effectief kan worden of hoe je verder kan groeien als mens of als groep. Daarnaast schrijft hij geregeld boeken en is veel te vinden in de natuur.

Allard is samen met Irene en vader van twee zoons, Maas en Duco.

Coaching

Stel je bent in top vorm. Zowel qua lichaam, geest en ziel. Hoe zou dat zijn. Je kan alles aan. Hebt zin in elke dag. Je zit vol energie en kan genieten van grote maar ook vooral kleine dingen. Je leeft steeds meer in het nu, met ongetwijfeld alle uitdagingen die het leven kent. Je bent je bewust dat je zelf een grote invloed kan hebben op je eigen leven. Je merkt dat je relaties beter worden en je presteert effectiever en met meer plezier. Je gaat van hoofd naar hart. Je durft weer te dromen. Hoe zou dat zijn. Hoe ver ben je daarvan verwijderd.
Samen met jou gaan we graag op verkenning waar je nog kan groeien. Dat begint met het delen van kwetsbaarheden, frustraties benoemen of je levensloop eens doornemen. Vanuit daar gaan we naar het nu. Wat kan je doen om een beter versie van jezelf te worden. Durf jij scherp naar jezelf te kijken? Durf jij zelf de eerste stap te nemen. De oplossing is vaak eenvoudig, maar niet makkelijk.

Droomsessie

Dromen is vaak wat we ‘s nachts doen. Overdag is het tijd voor anderen dingen. Toch?
Als kind mogen we nog dromen over dingen als we groot zijn. Brandweerman worden of verpleegster. Toverfee of vlieger.
Wat zou het mooi zijn als we als grote mensen weer gaan dromen. Een droom waar je zelf in gelooft. Een droom van een mooi project, een leuke hobby, een sportprestatie of wat dan ook. Een droom die zorgt dat je weer leeft en niet elke dag voorbij ziet gaan in haast, drukte of dingen waar je eigenlijk minder zin in had als je eerlijk bent. Een droom die je weer energie geeft, die je kan delen met je omgeving. Een droom die aanzet tot actie. Tot iets waar jij energie van krijgt. Klein of groot, als het maar iets is waar je daadwerkelijk van droomt. We zijn het soms kwijtgeraakt, het is alleen gewoon weer geloven in de magie van een droom. Graag helpen wij jou met dromen. De droom te visualiseren en de eerste stap te zetten. Want dromen start nu. Het is niet een kwestie van ooit. Nee, het is nu of nooit. Durf jij mee te dromen? Durf jij als individu, als team, bedrijf of organisatie te dromen. Waar wil je staan over één, twee, vijf jaar. Dromen komen uit. Graag helpen wij jouw droom praktisch te maken.

We zijn benieuwd.

De natuur in

Van buiten naar binnen. Van denken naar voelen. Meer tot je zelf komen. Tot rust komen en aandacht voor jezelf. Even weg uit het drukke bestaan van elke dag. Weg uit het moeten en meer naar willen. Weer even de echte wereld en jouw echt ik ervaren en voelen. De natuur kan daar enorm bij helpen. Visarenden spotten of een frisse duik in het water. Gewoon een wandeling door het bos of de hei. Het is vaak niet ingewikkeld, alleen nog even doen. Samen zetten wij met jou graag de eerste stap.

Spreekbeurten

Voor iedereen die anders durft te werken en te leven. Ondernemers, werknemers, leidinggevenden, managers of zzp’ers. Jij en/of jouw team doen het al jaren op een vaste manier. Toch wil je echter meer resultaat en zeker ook plezier uit jouw organisatie halen. Je durft ook te veranderen, dan is dit jouw kans om verhalen van Allard te horen hoe het ook eenvoudig kan.

Anekdotes uit Allard zijn eigen praktijk. Met een totaal andere kijk op de mens en de maatschappij. Door Allard’s bril heel normaal, maar helaas is de praktijk vaak teveel doorgeschoten. Teveel regels, angst, weinig, vertrouwen en schaarste. 

Allard neemt je mee hoe het weer ‘normaal’ kan. Hoe maak je de omslag van hiërarchie naar samensturing. Van 7% naar 2% ziekteverzuim, van hoog verloop naar betrokkenheid. Van medewerkers naar mede-ondernemers. Hoe kom je van vaste structuur naar een gedeelde droom. Hoe kom je meer uit het hoofd en meer naar het hart. Eigenlijk zoals we het allemaal wel willen. Hoe kan je groeien door te delen.  Met alle ups maar ook downs.

Waargebeurde verhalen uit het buik, uit het hart.

Kortom Je wil als leider, als team of bedrijf een nieuwe weg in, maar je weet nog niet precies hoe. Met meer vertrouwen, eigen verantwoordelijkheid en hoger bewustzijn kan er zoveel meer. Allard helpt je graag op weg. 

"Geweldig inspirerend en toepasbaar binnen ons team"

Aaron Jansen

Bergexpeditie

Als kind groeide ik op met wandelvakanties in de Alpen. Met die geweldige herinneringen in mijn achterhoofd heb ik onlangs in mijn eentje 5 dagen een huttentocht gemaakt in de Zwitserse Alpen.

Geweldig de stilte, de natuur, het meer in je lijf komen. Mooi om uit je hoofd te geraken. Meer naar je hart te luisteren. Van hoofd naar hart. Meer in verbinding zijn met waar het werkelijk om gaat. Inzichten te krijgen en weer net wat bewuster thuis te komen. En dat in een indrukwekkend mooie omgeving.

Even weg uit de drukte. Weg uit de dagelijkse beslommeringen. Even geen werk of andere dagelijkse routines. Een moment van stil staan waar je staat in het leven, opladen voor een nieuwe start of een moment van reflectie op waar je naar toe wil. Kortom je hoofd leeg maken, je hart te vullen en vandaar uit verder groeien.

Graag begeleid ik een volgende keer graag een select groepje in dezelfde bijzondere ‘reis’. 

Is dit wat voor jou, stuur me dan graag een berichtje. Keep you posted wanneer, hoe en wat. 

Warme groet Allard

Neem contact op!

Heb je een droom, een kans, tip of een vraag – laat het ons weten

Irene

  06 47763039
  irene@groeiendoortedelen.nl

Allard

  06 46724345
  allard@groeiendoortedelen.nl

Contact

Vliegheiweg 31

1272 PJ  Huizen

Nederland

 

Irene 

06 47763039

irene@groeiendoortedelen.nl

Allard

06 46724345

allard@groeiendoortedelen.nl