Allard Droste

'Groeien als mens, team,
bedrijf, straat of samenleving'

Allard Droste

100% vertrouwensman, professioneel dromer,
ondernemer, verhalenverteller, coach

Allard Droste laat in alle eenvoud zien hoe het ook anders kan. Volgens hem heel normaal, we zijn het alleen soms kwijtgeraakt. Weer werken en leven vanuit 100% vertrouwen. Weg met de vaste structuur, volg jouw droom of richt het in zoals je zelf ook het liefst zou werken of leven zijn typische kreten die bij Allard passen.

Allard staat met zijn rechterbeen in het ondernemend en werkend bestaan. Hij spreekt die taal. Met zijn linkerbeen staat hij in de wereld van creëren, voelen, delen, zingeving en compassie. Zijn kracht is om deze twee werelden te verbinden. Van hoofd naar hart naar buik.

Na tien jaar voor een groot bedrijf te hebben gewerkt, is hij gaan ondernemen. Het hiërarchische Aldowa heeft hij samen met het team volledig omgevormd naar een zelfsturende organisatie.

100% vertrouwen, verantwoordelijkheid, en doe vooral waar je goed in bent, waren hierbij de sleutelwoorden.

Terug naar het normaal en de menselijke maat. Met als gevolg een waanzinnig positieve teamspirit. Over dit avontuur heeft Allard de bestseller Semco in de Polder geschreven.

Inmiddels is Allard actief bij diverse ondernemingen en coacht hij teams of individuen met zakelijke of juist persoonlijke groeivraagstukken. Daarnaast krijgt hij veel energie van spreekbeurten of droomsessies. Vertrouwen is steeds het sleutelwoord. Vandaar uit is hij initiatiefnemer van de vertrouwens.academy

Tevens is Allard de initiatiefnemer en hoeder van Ayuna. Een beweging van gelijkgestemde zielen. De verschilmakers die bouwen aan een nieuwe wereld. Een wereld die in transformatie is, vol liefde, harmonie en plezier, waarin we de vreugde delen die we vinden in spiritualiteit. Waarbij het leven wordt gevierd tijdens het jaarlijkse Ayuna Festimony.

Daarnaast schrijft hij geregeld boeken en is veel te vinden in de natuur. 

Allard is samen met Irene en vader van twee zoons, Maas en Duco.

Coaching

Stel jij bent in top vorm. Zowel qua lichaam, geest als ziel. Hoe zou dat zijn. Jij kan alles aan. Jij hebt zin in elke dag. Jij zit vol energie en kan genieten van grote maar ook vooral kleine dingen. Jij handelt en leeft vanuit vertrouwen. Jij gaat uit van de mogelijkheden.

Jij leeft steeds meer in het nu, met ongetwijfeld alle uitdagingen die het leven kent. Jij bent je bewust dat jij zelf een grote invloed kan hebben op jouw eigen leven. Jij merkt dat jouw relaties beter worden en jij presteert effectiever en met meer plezier. Jij gaat van hoofd naar hart. Jij durft weer te dromen. 

Hoe ver ben jij daarvan verwijderd?

Samen met jou gaan wij graag op verkenning waar jij nog kan groeien. Dat begint met het delen van kwetsbaarheden, benoemen van frustraties of jouw het doornemen van jouw levensloop. Vanuit daar gaan we naar het nu. Wat kan en ga jij doen om een beter versie van jezelf te worden.  De oplossing is vaak eenvoudig, maar niet makkelijk.

Durf jij scherp naar jezelf te kijken? Durf jij zelf de eerste stap te nemen? Ik sta aan jouw zijde.

Droomsessie

Dromen is vaak wat wij ‘s nachts doen. Overdag is het tijd voor anderen dingen. Toch?

Als kind mogen wij nog dromen over dingen als wij groot zijn. Brandweerman worden of verpleegster. Toverfee of vlieger.
Wat zou het mooi zijn als wij, grote mensen, weer gaan dromen. Een droom waar jij zelf in gelooft. Een droom van een mooi project, een leuke hobby, een sportprestatie of wat dan ook. Een droom die zorgt dat jij weer leeft en niet elke dag voorbij ziet gaan in haast, drukte of dingen waar je eigenlijk minder zin in had als je eerlijk bent. Een droom die jou weer energie geeft, die jij kan delen met je omgeving. Een droom die aanzet tot actie. Klein of groot. Wij zijn het soms kwijtgeraakt, het is alleen gewoon weer geloven in de magie van een droom.

Graag helpen wij jou de droom te visualiseren en de eerste stap te zetten. Want dromen start nu. Het is niet een kwestie van ooit. Nee, het is nu of nooit. Durf jij mee te dromen? Durf jij als individu, als team, bedrijf of organisatie te dromen. Waar wil jij staan over één, twee, vijf jaar. Dromen komen uit.

Graag helpen wij jouw droom praktisch te maken.

We zijn benieuwd.

De natuur in

Van buiten naar binnen. Van denken naar voelen. Meer tot je zelf komen. Tot rust komen en aandacht voor jezelf. Even weg uit het drukke bestaan van elke dag. Weg uit het moeten en meer naar willen. Weer even de echte wereld en jouw echt ik ervaren en voelen.
De natuur kan daar enorm bij helpen. Visarenden spotten of een frisse duik in het water. Gewoon een wandeling door het bos of de hei. Het is vaak niet ingewikkeld, alleen nog even doen. Zo ga ik elke maandagochtend get joude water in. Een ultieme vorm van meditatie en ademhaling. Doe je mee?
Samen zetten wij met jou graag de eerste stap.

Spreekbeurten 2.0

Met aanstekelijke energie en met een nieuw avontuur op zak deelt Allard op zeer interactieve wijze waargebeurde verhalen. Allard deelt uit zijn hoofd, maar vooral uit het hart, hoe het ook eenvoudig kan. Met een totaal andere kijk op de mens en de maatschappij. Door Allard’s bril heel normaal, maar helaas is de praktijk vaak een gebrek aan vertrouwen en een sterke focus op schaarste. Wat leidt tot een overvloed aan regels en angst.

Allard neemt je mee in het eerste deel hoe het weer ‘normaal’ kan op het werk en in het leven. Hoe maak je de omslag van hiërarchie naar samensturing. Van 7% naar minder dan 2% ziekteverzuim. Van medewerkers naar mede-ondernemers. Met alle ups maar ook downs.

In het tweede deel van zijn interactieve spreekbeurt neemt Allard je heel persoonlijk mee op reis. Zijn eigen reis van vertrouwen in jezelf. Wie ben je zonder alle maskers, het ego of de aangemeten verhalen. Want pas als je echt jezelf kan zijn, kan je de meeste impact maken. Dit is niet makkelijk, maar zelf noemt hij dit het echte leven.

Vervolgens knoopt Allard die twee delen aan elkaar samen met het publiek zodat iedereen in staat is om meer vanuit vertrouwen en authenticiteit binnen zijn team of bedrijf te werken.

Kortom een zeer levendige spreekbeurt voor iedereen die weer ‘normaal’ en vol vertrouwen durft te werken en leven.

"Geweldig inspirerend en toepasbaar binnen ons team"

Aaron Jansen

Bergexpeditie

Als kind groeide ik op met wandelvakanties in de Alpen. Met die geweldige herinneringen in mijn achterhoofd heb ik onlangs in mijn eentje 5 dagen een huttentocht gemaakt in de Zwitserse Alpen.

Geweldig de stilte, de natuur, het meer in je lijf komen. Mooi om uit je hoofd te geraken. Meer naar je hart te luisteren. Van hoofd naar hart naar buik. Meer in verbinding zijn met waar het werkelijk om gaat. Inzichten te krijgen en weer net wat bewuster thuis te komen. En dat in een indrukwekkend mooie omgeving.

Even weg uit de drukte. Weg uit de dagelijkse beslommeringen. Even geen werk of andere dagelijkse routines. Een moment van stil staan waar je staat in het leven, opladen voor een nieuwe start of een moment van reflectie op waar je naar toe wil. Kortom je hoofd leeg maken, je hart te vullen en vandaar uit verder groeien.

Graag begeleid ik een volgende keer graag een select groepje in dezelfde bijzondere ‘reis’. 

Is dit wat voor jou, stuur me dan graag een berichtje. Keep you posted wanneer, hoe en wat. 

Warme groet Allard

Neem contact op!

Heb je een droom, een kans, tip of een vraag – laat het ons weten

Irene

  06 47763039
  irene@groeiendoortedelen.nl

Allard

  06 46724345
  allard@groeiendoortedelen.nl

Contact

Vliegheiweg 31

1272 PJ  Huizen

Nederland

 

Irene 

06 47763039

irene@groeiendoortedelen.nl

Allard

06 46724345

allard@groeiendoortedelen.nl