Groeien door te delen
 

Irene Huisman - Coach, mediator

 


Irene is een echt mensen-mens. Voor haar is echt iedereen gelijk en tegelijkertijd ook uniek. Ieder mens heeft zijn eigen verhaal. Irene komt snel en makkelijk in contact met de ander. 

De eerste werkende jaren heeft Irene voor verschillende woningcorporaties gewerkt op de afdeling bewonerszaken. Onder de mensen en samen met de bewoners zorgen voor prettige woonomgeving.

Daarna heeft Irene de overstap gemaakt naar diverse gemeentes. Waar ze aan de slag is gegaan als gebiedsregisseur. Een rol als verbinder tussen de bewoners, bewonersgroepen, samenwerkingspartners in de wijk en de gemeente. Met als doel het bevorderen en/of behouden van de sociale en fysieke leefbaarheid in de wijken. En het stimuleren van de eigen kracht van  bewoners. 

Na de opleiding als Mediator is zij ook als vrijwilliger actief bij buurtbemiddeling.

Op dit moment is Irene aan de slag als mental coach. Mental coaching kan worden ingezet als je vastloopt en het je zelf niet lukt om patronen te doorbreken of keuzes te maken die bij jou passen. Als mental coach kan zij je helpen je doelen scherper te stellen, je inzicht geven in patronen die een gewenste gedragsverandering in de weg staan of het vinden van innerlijke motivatie om te veranderen. Met als resultaat meer focus, plezier, energie en rust in je leven.

De meeste levenservaringen heeft ze in het veld en in haar eigen leven opgedaan. 

Irene is een warm, krachtig mensen-mens en een verbinder. Moeder van 3 volwassen kinderen en vaak te vinden op de hei of in de bossen samen met hond Ollie.

Allard Droste - Professioneel dromer, ondernemer, verhalenverteller, coach

Allard Droste laat in alle eenvoud zien hoe het ook anders kan. Volgens hem heel normaal, we zijn het alleen soms kwijtgeraakt. 

Met 100% vertrouwen, loslaten en durf kunnen mensen veel meer dan we denken. Weg met de vaste structuur. Volg jouw droom. Richt het in zoals je zelf ook het liefst zou werken of leven. 

Allard staat met zijn rechterbeen in het ondernemend en werkend bestaan. Hij spreekt die taal. Met zijn linkerbeen staat hij in de wereld van creëren, voelen, delen, zingeving en compassie. 

Zijn kracht is om deze twee werelden te verbinden. Hij neemt je graag mee op reis van hoofd naar hart. 

Na tien jaar voor een groot bedrijf te hebben gewerkt, is hij gaan ondernemen. Het hiërarchische Aldowa heeft hij samen met het team volledig omgevormd naar een organisatie op basis van samensturing. Van een toeleverancier naar een gevelspecialist. Uitgangspunten waren hierbij eigen verantwoordelijkheid, 100% vertrouwen en doe vooral waar je goed in bent.  Dit is voor Allard als vanzelfsprekend. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Terug naar het normaal. Terug naar de menselijke maat. Met als gevolg een enorme groei in betrokkenheid, een ongekend laag ziekteverzuim en een waanzinnig positieve teamspirit. Met vele prijzen, als de Metaalunie Award, FD gazelle of VNO_NCW Nieuwe Helden tot gevolg. 

Inmiddels is Allard actief bij diverse ondernemingen, het coachen van teams of individuen en krijgt hij veel energie van spreekbeurten of groeisessies zoals hij het zelf noemt. Waarbij hij interactief met groepen mensen, organisaties, teams of bedrijven in gesprek gaat hoe het werk  weer leuk en effectief kan worden of hoe je verder kan groeien als mens of als groep. Daarnaast schrijft hij geregeld boeken en is veel te vinden in de natuur. 

Samen met Irene is zijn laatste initiatief Groeien door te delen. Een beweging, een stichting, een manier van denken, waarbij een ieder groeit om vervolgens weer meer te delen met een ander. Groeien als mens, als team, als bedrijf of samenleving. Elke dag een beetje beter, leuker, wijzer of mooier. Delen in de vorm van aandacht voor elkaar. Elkaar steunen, helpen of simpelweg even wat aandacht geven. En als je groeit, ga je makkelijker delen en als je deelt, groei weer. Een positieve spiraal die niet meer is te stoppen. Voordat je het weet is je team, je bedrijf, je straat of zelfs heel Nederland een warmere plek om te zijn. 

Allard is een doener, een gevoelsmens, direct en houdt van eenvoud. Een multivlieger, coach, professioneel dromer en verhalenverteller. Hij is samen met Irene, vader van twee zoons, Maas en Duco, enthousiast sporter en woont in Huizen.