Groeien door te delen
 

Groeiplaats - Ons dorp

Onze droom is een terrein, ruig met bomen, bos, wei en water, waar wij met meerdere mensen werken en wonen. Werken en wonen gaat in elkaar over. Ieder voor zich maar toch ook samen. 

Een plaats waar mensen, groepen langs kunnen komen om te groeien.  Groeien is leuk en geeft energie. Groeien door te delen. Delen van ervaringen, kennis of mooie verhalen. Een plek van verbinden. Een plek om op adem te komen. Een plek zonder tijd in de natuur. Een plek om te ontmoeten, te dromen, te genieten, te onthaasten of om gewoon te zijn. 

Een plek waar je thuiskomt. 

Een plek voor een goed gesprek, coaching, meditatie, yoga, massage, spreekbeurten, dromen of overleg. Een plek voor goed gezond eten, bewegen, avontuur en rust.

Een plek waar we meer uit ons hoofd komen en meer naar ons hart gaan. Waar jouw vaste patronen worden doorbroken. Waar moeten verandert in willen. Waar 'altijd zo geweest' verandert in leven in het nu. Een plek om samen te komen, uit te rusten, je te verbinden met je eigen kracht en wijsheid te delen met elkaar. Iets waar we (bijna) allemaal behoefte aan hebben.

Een speeltuin voor volwassen. 

Onze droom willen wij delen met iedereen. Onze droom is al ver gevorderd. We wonen al aan de hei, coachen mensen en delen al onze verhalen. We trekken er op uit voor spreekbeurten, groeisessies, mediation of mooie ontmoetingen. 

Het landgoed, de mede-bewoners zijn enkel nog een volgende stap. 

Tot snel op onze groeiplaats.

Warme groet, Irene en Allard